Percaya.. (sunda mode on ^_^)


Sok sanaos hirup dugika tutupna
Percaya diri kagungan salira
Sawangsulna salira kuring nu boga
Hambo bejad sanaos dugika mangsa

Percaya salira tuhu mitineung
Buktosna kadieu karaos peueut
Percaya salira tuhu miheman
Buktosna ka asih taya kendatna

Sok sanaos urang teu ngahiji diri
Patarenggang teu pagiling gisik jirim
Sewang sewang urang aya nu mibanda
Tapi jisim lembut teuteup sasarengan

Cacak ringkang teu depa sieup ku urang
Percaya urang mo bakal pa anggang
Diri surti tebih tina kecap juhud
Yu tawekal nunohonnan ka ungguh hirup

10 Comments (+add yours?)

  1. Elka Wahyuni
    Jul 31, 2010 @ 16:37:25

    Subhanallah… hatur nuhun puisina
    Jero qalbu moal tiasa di bohongan, sanajan tos papisah…🙂

    Reply

  2. ciburuan
    Nov 04, 2010 @ 18:04:03

    Gerentes hate eta teh atanapi sanes?

    Reply

  3. Ratna@yahoo.com
    Jul 06, 2011 @ 12:21:39

    Meni kagagas, tina hate pisan kos na teh…
    Sing jamuga kang….

    Reply

  4. Machunt
    Jul 08, 2011 @ 12:51:22

    ini mah lagu ya yang dinyanyiin sama Hj, Dodi mansyur … mau dong lagunya.. punya ??🙂

    Reply

  5. Rin_
    Aug 23, 2011 @ 13:30:46

    aduh kntos baca puisi ieu ,, meuni sedih. hate ngjrit mrtn langit ngoceak mrtn jagat .. hhee
    muhun , kanyaah mah moal sirna dugi ka irha ge..
    wah pak trang pngntn lagu bah dadeng, nu judulna “papatong” , duh karaos pisan.
    hheee puntn ah t nymbung ..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s